Improv Comedy Cookbook

Angol nyelvű e-könyv a legjobb 100 impró játékkal megtöltve, hogy fantasztikus előadásokat és tréningeket állíts össze.
Vásárold meg ennyiért: $29 A gomb átirányít a Gumroad oldalára, ahol a biztonságos fizetést elvégezheted.

Szerezd meg a könyvet ingyen

Amennyiben igénybe veszed a kezdőbarát impró Csapatépítőnket, minden résztvevő megkapja a könyv digitális verzióját teljesen INGYEN.

Mi is ez pontosan?

Egy e-könyv a legjobb 100 impró játékkal megtöltve, hogy fantasztikus előadásokat és tréningeket állíts össze. A játékok nehézség szerint vannak rendezve (a legkönnyebbtől a teljes kihívásig), kategóriákba osztva (pl.: „Energizáló”, „Musical”, „Kétfős jelenet” stb.) valamint 3 fő csoportba vannak bontva:

  • 🚲 Bemelegítők
  • 🚗 Csoport játékok
  • 🚜 Jelenet játékok

Emellett a játékok kapcsolódnak egymáshoz, és egymásra épülnek. Egyszerűen megtalálhatod, mely gyakorlatok működnek a legjobban egymás után, valamint azt, hogyan tudod összekapcsolni őket, és beépíteni a műsorodba.

Továbbá ez a könyv nem csupán a legjobb impró játékok gyüjteménye, hanem egy jegyzetfüzet is egyben. Számos részén találsz benne helyet a saját jegyzeteidnek, variációidnak és játékaidnak.

Kinek ajánljuk?

Egyszerűen mindenkinek, aki bármilyen impró tevékenységet, műhelyt, tréninget vagy előadást szeretne levezetni. A játékok nehézség szerint vannak rendezve, így minden életkorú személy, és csoport számára megfelel.

Kérdés nélküli visszatérítés

Elégedetlen vagy a termékkel? Nem probléma. Írj egy email-t az info@offtheline.hu -ra a vásárlástól számított 7 napon belül, és garantáltan visszatérítjük a könyv értékét, kérdés nélkül.

Készen állsz a vásárlásra?

Vásárold meg ennyiért: $29 A gomb átirányít a Gumroad oldalára, ahol a biztonságos fizetést elvégezheted.

Kik vagyunk mi?

Mi Pintér Gábor és Nagy Dániel vagyunk, vagyis az Off The Line társulat. Improvizációs színházzal foglalkozunk, melynek keretein belül Csapatépítőket és Előadásokat tartunk. Ha többet szeretnél tudni, gyere, olvass Rólunk

Kérdésed van? Írj nekünk és mi 48 órán belül válaszolunk!

Írj nekünk emailt Használd az info@offtheline.hu email címet, vagy hívj minket a 06 20 284 75 44 telefonszámon.